Задіяли два секційні модулі. На Прикарпатті у мобільному госпіталі лікують вісім пацієнтів (відео+фото)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

У мобільний госпіталь, що розташований на території Богородчанської центральної районної лікарні, ушпиталили ще п’ятьох пацієнтів. Станом на 17:20 11-го березня там на лікуванні усього перебуває восьмеро людей.

Про це кореспондентам Суспільного Карпати розповів голова Богородчанської ТГ Ростислав Заремба, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зараз у госпіталі задіяні два секційні модулі. У них перебувають шестеро жінок та двоє чоловіків. П’ятьох пацієнтів сюди госпіталізували з Івано-Франківська, інших трьох – з Богородчанського району. Їхній стан – середньої важкості.

Задіяли два секційні модулі. На Прикарпатті у мобільному госпіталі лікують вісім пацієнтів

“Четверо осіб із п’яти – на кисневих концентраторах. Сатурація – 92-96. Готові до розгортання решти модулів. Розгортаємо почергово. Сформована ще друга бригада, яка очікує на пацієнтів. Працюють зараз троє лікарів та п’ять медсестер, і молодший персонал. Те ж саме й з іншою бригадою. Киснем, медикаментами та засобами індивідуального захисту мобільний госпіталь забезпечений”, – каже директор КНП “Богородчанська ЦРЛ” Іван Коляджин.

У Богородчанській центральній районній лікарні зайнято 217 ліжко-місць, виділених для хворих на COVID-19. Як розповів Іван Коляджин, у резерві медзакладу залишили 33 місця для пацієнтів із мобільного госпіталю:

“Ми спеціально починаємо заповнювати госпіталь хворими, аби залишити місця у медзакладі для тяжкохворих. Якщо стан ушпиталених погіршиться, то, звісно, із модулів їх переведуть у корпус”.

Задіяли два секційні модулі. На Прикарпатті у мобільному госпіталі лікують вісім пацієнтів

До слова, упродовж минулої доби на Прикарпатті підтвердили ще 533 випадки захворювання на СOVID-19. Це на 31 випадок більше, ніж за попередню добу. Найбільше нових випадків зареєстрували в Івано-Франківську – 117, у Тисменицькому районі – 59 та на Косівщині – 53.

Нагадаємо, першого пацієнта у мобільний госпіталь ушпиталили пообіді 10-го березня. Станом на 19:00 там перебували три пацієнтки з коронавірусною інфекцією.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.