Прикарпатські учасники бойових дій пройшли восьмиденну реабілітацію в Карпатах

Новини, Суспільство

З 25-го лютого до четвертого березня 22 учасників бойових дій пройшли реабілітацію у селищі Верховина.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати

Протягом восьми днів атовці працювали із психологами, масажистами, займалися туризмом, ходили у походи та відвідували музеї. Для бійців проводили арттерапії та майстер-класи з кераміки.

Володимир Рожнов каже, що такі реабілітації учасників бойових дій проводять з червня 2015-го року. За цей час відбулося 24 заїзди.

“Цього року було 22 атовці. Більшість із них – жителі Івано-Франківської області. Часто є бійці з інших міст – Києва, Чернівців, Львова, – розповідає Володимир Рожнов. – Зараз нам допомагає обласна рада, вони дали матеріальну допомогу. Минулого року був конкурс і отримали кошти на два такі з’їзди, шукали допомогу також в інтернеті. На одну людину ми витрачаємо приблизно сім тисяч гривень.”

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.