В Івано-Франківській ЦМКЛ добудовують відділення екстреної медичної допомоги (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську реалізовують програму Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у сфері охорони здоров’я.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову ОДА.

Тут проводять реконструкцію з добудовою відділення екстреної медичної допомоги КНП «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» на вулиці Гетьмана Мазепи.

Кошторисна вартість будівництва – 18,9 млн. гривень. Готовність об’єкта наразі становить – 71 %.

У 2020 році вдалось провести: демонтажні роботи, частково внутрішні сантехнічні роботи, загальнобудівельні роботи, монтаж мереж водопостачання та каналізації, монтаж мереж електропостачання.

Для завершення об’єкту виконуються внутрішні опоряджувальні роботи (електричні, сантехнічні), запуск водопостачання та каналізації, утеплення фасаду, проведення благоустрою навколишньої території.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.