Поліцейські Прикарпаття виявили автомобіль, який перебував у розшуку

Кримінал, Новини, Суспільство
Транспортний засіб, який розшукували понад чотири місяці поліцейські Київщини, виявили правоохоронці Яремчанщини у співпраці з працівниками Управління патрульної поліції області.
4 березня поліцейські отримали повідомлення про те, що на території району знаходиться транспортний засіб, який перебуває у розшуку. Уже через дві години працівники сектору патрульної поліції Яремчанського відділення поліції виявили автомобіль марки «Рено Мастер» в селі Татарів. Під час перевірки правоохоронці встановили, що автівка перебуває у розшуку на Київщині, повідомляє обласна поліція, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ
На місце події прибула слідчо-оперативна група. При спілкування із слідчими водій пояснив, що автівку нещодавно купив. Але про те, що транспортний засіб перебуває у розшуку чоловік не знав.
Автомобіль вилучено та буде передано працівникам поліції Київської області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.