У Кабміні пояснили, чому в “червоній” зоні продовжує працювати “Буковель”

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Попри червону зону в Івано-Франківській області продовжує працювати гірськолижний курорт «Буковель», але не на повну потужність і з дотриманням обмежень МОЗ.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні, 4 березня, під час пресконференції за підсумками річного звіту роботи уряду,інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За його словами, ще до впровадження «червоної» зони карантину підприємці, що працюють на території курорту, самі вийшли з ініціативою закрити частину ресторанів, кафе і готелів. На сьогоднішній день, запевнив Шмигаль, більшість підприємців на цьому курорті не працюють. Останні – дотримуються суворих правил.

«З моменту введення «червоної» зони всі підприємці працюють відповідно до обмежень, які застосовуються в «червоній» карантинній зоні», – повідомив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, Івано-Франківська область першою з регіонів потрапила до «червоної» зони через спалах коронавірусу згідно з новим поділом МОЗ. Однак, незважаючи на це курорт «Буковель» продовжив свою роботу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.