Причин для перенесення виборів у “червоній” зоні Івано-Франківської області на сьогодні немає, — Шмигаль

Новини, Політика, Суспільство

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що станом на сьогодні немає причин для перенесення проміжних виборів депутатів парламенту в одномандатному виборчому окрузі №87 Івано-Франківської області.

Про це Шмигаль сказав на пресконференції, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Українські Новини.

“Що стосується “червоної” зони і виборів в Івано-Франківській області. Наш досвід осінніх виборів показав, що вибори не спричинили спалаху епідемії. Ми це відстежували. Вибори пройшли в рамках карантинних заходів і обмежень. Природно, що епідеміологи будуть приймати рішення, коли настане час. Якщо ситуація не буде дозволяти і потрібно буде посилювати карантин, то, можливо, доведеться вживати якісь додаткові заходи”, – сказав Шмигаль.

Він зауважив, що на сьогодні причин для перенесення виборів на окрузі в Івано-Франківській області та загрози проведенню виборів немає.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.