“Потворне видовище”: франківці обурені доїздом до міського озера (фото)

Новини, Суспільство

Мешканці Івано-Франківська нарікають на жахливий доїзд до міського озера зі сторони вулиці Південний бульвар.

Цю тему франківці активно обговорюють у соцмережі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Це просто треш! Центр міста, заїзд на озеро… і оце видовище потворне ну що має статись, щоб тут нарешті з’явилась рівна дорога??? Може починати збирати самостійно гроші на ремонт? Бо хрести, які там понатикували не роблять ніяких чудес з цим болотом”, – йдеться у дописі Anastasiia Andriichuk.

“Руслан Марцінків тут би було класно обладнати парк з багатьма видами активностей для дітей та дорослих. Можна навіть баскетбольні кільця встановити і перенести скейтпарк. Надіюсь, усім вистачить розуму, щоб не поставити чергову церкву”

“Зробити нормально для людей то можна і не так багато грошей треба на те, щоб зробити ту дорогу. Але тоді важче буде віддати це під забудову, а так скажуть, що це було страшне болото і лиш портило місто, а забудовник зробить хорошу доріжку”

“Там завжди було болото. Росла осока і комиш. Після дощів не пройти. А будують по цілому місті. Скоро голки між будинками не впхати. Ще один Франківський феномен. Гроші відмивають?”

“Про що сперечатися? Там завжди були мочари і бульвар побудований на мочарах. І дурний той буде, щоб там будувати. Вже були спроби там щось зробити і все що зараз зроблено має проблеми. А на озеро ходити раніше було нормою, а тепер хочуть заїжджати. Згідний, треба стежку на ширину візочка, але її треба насипати мінімум метр.”

“Погоджуюсь жахіття там. Треба однозначно там якусь доріжку. Якщо б зробили можна було б назвати цю доріжку іменем того, хто зробив!”, – доповнюють франківці.

Нагадаємо, ділянка через яку проходить дорога до озера довгий час була предметом суперечки між міською радою та товариством з обмеженою відповідальністю «Розважально-відпочинковий центр «Гаразд».

Йдеться про землю біля міського озера площею 4 га, на якій у 2019 році міська рада дозволила збудувати капличку та встановити хрести.

Земля перебувала в оренді товариства з обмеженою відповідальністю «Розважально-відпочинковий центр «Гаразд».

У лютому 2020 року на сесії міська рада погодилася на мирову: розглядали надання згоди ТзОВ «Розважально-відпочинковий центр «Гаразд» на поділ земельної ділянки на дві земельні ділянки площами: 2,8244 га та 1,1766 га.

За згодою двох сторін було розірвано попередній договір і укладено новий – ТзОВ  «Розважально-відпочинковий  центр  «Гаразд» орендуватиме наступні 12 років ділянку площею 2,8244 га.

Меншу ділянку передали в постійне користування комунальному підприємству «Центр розвитку міста та рекреації» для створення міського парку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.