Контакту з центральною владою немає: мер Івано-Франківська публічно звернувся до Зеленського через ситуацію з COVID-19

Здоров'я, Новини

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до центральної влади з проханням надати більше COVID-вакцин, а також дозволити розгорнути в міських будівлях центри прийому хворих на коронавірус.

Про це Марцінків заявив в ефірі “Прямого”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Я хочу попросити, щоб все-таки дали можливість розгорнути на базі кардіоцентру – не всього, а хоча б дати два-три поверхи під хворих на COVID-19. А також шкірвендиспансер, який знаходиться в центральній частині міста. Ми готові допомогти лікарям. Дайте можливість розгорнути не в наметах у Богородчанах, а на діючих міських закладах. І друге – хочу попросити, щоб більше дали вакцини, щоб більше людей могли зробити щеплення навіть цією вакциною. Я вважаю, що вона спасе життя людей”, – сказав міський голова Івано-Франківська.

Також Марцінків повідомив, що центральна влада надала Івано-Франківську всього 500 доз COVID-вакцини.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.