Навчений-значить озброєний! У Калуші відбулися навчально-тренувальні збори (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Під таким девізом в м. Калуші мікрорайоні Підгірки відбулися навчально-тренувальні збори по військовій підготовці Калуського окремого батальйону територіальної оборони м. Калуша.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ютуб канал Андрій Мат.

До даних військово-навчальних тренувань також долучилися учні старших класів Калуських ліцеїв #10 та #3, а також ліцею ім. Дмитра Бахматюка де вони мали змоги навчитися всім хитрощам військового мистецтва:

навикам та елементам військової тактики;

навикам військово-тактичної медицини;

збиранням та розбирання автомата;

навикам військової топографії;

навикам техніки безпеки при виявленні мінно-вибухових речовин та як саме діяти в даній ситуації;

навикам з гірської підготовки;

Ряд задач, які були поставлені на даному занятті, були в повній мірі виконанні.

Також Калуський окремий батальйон територіальної оборони висловлює свою щиру подяку організаціям, які долучилися до даних навчань, а саме: Калуському ОМТЦК та СП, Калуському відпочинково-розважальному комплексу “Polygon”, Калуському МРВ УДСНС, Калуському ліцею ім. Дмитра Бахматюка, Калуському ліцею школи #10, Управлінню в справах сім’ї,молоді,фізкультури і спорту Калуської міської ради, КП “Муніципальна інсекція “Добродій”, Івано-Франківській громадській організації UARES-PAC (радіоаматорська аварійна служба) та ДУ “Територыальне медичне об’єднання МВС України по Івано-Франківській області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.