Курорт «Буковель» продовжить роботу, незважаючи на жорсткий карантин

Здоров'я, Новини, Суспільство

Гірськолижний курорт «Буковель» в Івано-Франківській області, яка з сьогоднішнього дня знаходиться в «червоній» зоні карантину, буде працювати, але з деякими обмеженнями.

Про це повідомляє пресслужба «Буковелю», інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «Слово і Діло».

Зокрема, під час жорсткого карантину з 26 лютого до 12 березня будуть працювати траси і підйомники, готелі (в тому числі з включеними сніданками). На винос і з доставкою можна буде робити замовлення в кафе, барах, ресторанах.

При цьому на два тижні курорт обіцяє скасувати масові заходи, концерти та розважальні програми.

Як додали в пресслужбі, на території «Буковелю» зберігається масковий режим, всюди доступні ємності з антисептиками, проводиться ретельне прибирання і кварцування номерів, а медичний пункт працює в цілодобовому режимі. У ньому в разі потреби можна зробити ПЛР-тест.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу Івано-Франківська область з 26 лютого перейшла до «червоної» зони карантину з суворими обмеженнями.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.