На Прикарпатті п’яний водій збив мотоцикліста

Кримінал, Новини, Суспільство
На Богородчанщині водій, кількість алкоголю в крові якого в 10 разів перевищувала допустиму норму, здійснив зіткнення з мотоциклом.
Внаслідок аварії керманич двоколісного транспортного засобу з травмами потрапив до лікарні. Поліція встановлює всі обставини події, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
22 лютого близько 17 години до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Дзвиняч Богородчанського району трапилася ДТП з потерпілими.
Працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи попередньо встановили, що 54-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Volkswagen Polo», повертаючи з головної дороги на другорядну, не надав перевагу в русі 30-річному мотоциклісту, який отримав травми та доставлений до лікарні. Варто зазначити, що водій мотоцикла не був одягнений в захисний шолом.
На водія автівки правоохоронці склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП, оскільки він перебував за кермом напідпитку. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.