Польща планує змінити правила в’їзду для іноземних громадян

Новини, Суспільство

В уряді Польщі готуються повернути частину коронавірусних обмежень, які були нещодавно послаблені.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на RMF24, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Уряд планує закрити кордони – особливо південні.

Перетин їх буде можливим лише для людей з тестом на коронавірус. В іншому випадку необхідний буде карантин.

Відновлення обмежень є обов’язковим, оскільки, згідно з аналізом уряду, Польщі загрожує місяць безперервного збільшення кількості інфекцій. Пік заражень очікується на межі березня та квітня. Додамо, що у Польщі до цього вимагали негативний тест на Cjvid-19 лише у громадян третіх країн, що в’їжджають з країн ЄС, а обов’язковий карантин не застосовувався.

Також у польському уряді передусім розглядають закриття гірськолижних схилів. Планується часткове закриття спортивної інфраструктури.

Остаточне рішення ще не прийняте, але міністри пояснюють, що ідея полягає в тому, щоб закрити ті сфери, які матимуть відносно невеликий вплив на економіку. Саме тому і з’явилася ідея накласти обмеження на сферу спорту.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.