До роботи карантинних пунктів долучаються студенти-медики

Здоров'я, Новини, Суспільство
Голова облдержадміністрації Андрій Бойчук зустрівся з студентами Івано-Франківського національного медичного університету, які виявили бажання долучитися до роботи шістнадцяти карантинних пунктів, що функціонують в області.
Про це повідомляє сайт Івано-Франківської ОДА, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Працівники національної поліції та департаменту охорони здоров’я розповіли про функції, покладені на вказані пости. Йдеться про проведення температурного скринінгу та попереднього медичного огляду людей, які пересуваються транспортними засобами по території області.

Очільник Прикарпаття наголосив на важливості вкладу кожної людини у процес протистояння поширенню COVID-19.

«Щиро вдячний усім, хто проявляє свою громадянську позицію і робить свій внесок у боротьбу з пандемією. – підкреслив Андрій Бойчук. – Поряд із діями влади по збільшенню ліжко-місць, по забезпеченню медичних закладів кисневими точками та медикаментами, не менш важлива поведінка кожної людини. Адже дотримання карантинних обмежень, просвітницька робота, долучення до ініціатив спрямованих на боротьбу з поширенням коронавірусу допоможуть зберегти життя і здоров’я наших близьких».

Нагадаємо, що у п’ятницю відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, де було прийнято рішення про створення в області на в’їздах і виїздах з населених пунктів, де висока захворюваність на COVID-19, шістнадцяти карантинних пунктів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.