Для медичних закладів Прикарпаття почали друкувати лікарняні листки

Здоров'я, Новини, Суспільство

Як відомо, з 1 січня 2021 року мали вводити електронний лікарняний лист

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Їх перестали друкувати, оскільки в Україні працює тільки одне підприємство, яке друкує лікарняні листки, виборчі бюлетені і інші захищені документи.

Стало відомо, що листки непрацездатності вже почали друкувати і медзаклади області скоро їх отримають. Єдине, ще невідомо, коли саме.

Про це повідомляє КНП “Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради”.

“Листом МОЗ України доведено до відома Департаментів охорони здоров’я областей про початок друку листків непрацездатності для потреб закладів охорони здоров’я України. Орієнтовна дата надходження бланків листків непрацездатності до Івано-Франківської області наразі невідома”, – йдеться в повідомленні.

Нет описания фото.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.