Перелік блокпостів на дорогах Прикарпаття

Здоров'я, Новини, Суспільство

Рішення про встановлення блокпостів затвердили вчора на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія вирішила невідкладно утворити на в’їздах та виїздах з окремих населених пунктів області карантинні пункти (пости) для обмеження поширення коронавірусної хвороби,пише щоденна онлайн-газета Голос ІФз посиланням на Фіртку.

Встановлюється особливий режим в’їзду та виїзду з окремих населених пунктів громадян і транспортних засобів, організовується моніторинг стану здоров’я подорожуючих, шляхом безконтактного вимірювання температури. У разі виявлення ознак захворювання – людей спрямовуватимуть до медичних закладів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.