Реп-гурт «KALUSH» презентував дебютний альбом (відео)

Новини, Суспільство

19 лютого гурт «KALUSH» випустив перший альбом “HOTIN”. 14 треків та 3 спільні пісні — це історія життя та переживань фронтмена гурту Олега Псюка (Псючий Син), який назвав альбом на честь рідного району у місті Калуш.

Робота над матеріалом тривала менше року, а карантин дав можливість учасникам гурту активніше писати музику, пишуть Версії.

«Серед треків є як «розвали», так і ліричні треки. Це все живі історії, власний прожитий досвід. Кожне слово, яке там сказано — на своєму місці. Альбом, який я прожив, а потім написав» — говорить фронтмен гурт Олег Псюк.

Стосунки, наркотики, дружба та зради, гори та будні в містечку — все це поєдналось в одному альбомі з якісним та самобутнім музичним матеріалом.

Псючий Син поділився, про що в альбомі можна знайти треки:

«Всі треки з життя. Наприклад, трек «Кент» про мого найкращого кента з яким я зі школи. Ми були кентами все життя, але прийшов момент, коли він хотів мене кинути.

Трек, який я присвятив дівчині, яку я дуже сильно любив та доля розвела нас. Вона єдина дівка яка заслуговує на такий трек.

Є трек просто про стосунки, є трек про наркотики, є трек про пацанів які віджимають на районі телефони. Є трек про дівчину, яку я підмаланив з інсти і вона прийшла зовсім не така, яка була в інсті. Є трек який хвалиться максимальним флоу, а є трек який може похвалитись якоюсь супер гарною мелодикою. Від А до Я, базарю. Загальна концепція альбому: Моя емпірика. Все тупо по факту, на реальних подіях. Based on a true story».

Склад гурту: Олег Псюк, Ігор Діденчук та Килиммен. Гурт заснований у 2019 році та названий на честь рідного міста фронтмена гурту — Калуша.

Альбом вже доступний на усіх музичних платформах.

Також 19го лютого KALUSH презентував кліп на фокус-трек альбому “Не забуду”.

Фронтмен гурту, Олег Псюк, вирішив не писати багато слів про те, як створювався сам трек і кліп. Відомо, що режисером кліпу виступив Сергій Чеботаренко, який раніше працював з KALUSH над кліпом “Вайб”, а сам кліп був знятий на плівку і присвяченій колишній дівчині Олега.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.