У Франківську 16 “замінованих” об’єктів перевірили – вибухівку не знайшли

Кримінал, Новини

Поліцейські спільно з працівниками УДСНС Івано-Франківщини оглянули всі 16 об’єктів, жодних вибухонебезпечних пристроїв та речовин не виявлено. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

18 лютого до поліції Івано-Франківська надійшли повідомлення про замінування аеропорту, кількох університетів, ліцею, адмінбудівель на вулиці Грушевського, банку, декількох багатоповерхівок й інших установ. Пізно ввечері надійшло повідомлення і про замінування залізничного вокзалу. А сьогодні зранку – один з медичних центрів.
Перевірку всіх об’єктів здійснювали впродовж дня експерти-вибухотехніки, рятувальники та обстежили усі приміщення та прилеглі території. Виявилось, що повідомлення були неправдивими.
Слідчі розпочали кримінальне провадження, відповідно до ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.
Правоохоронці продовжують заходи по встановленню особи, яка надіслала неправдиві повідомлення. Проводиться слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.