З 22 до 28 лютого на Прикарпатті вводять жорсткі карантинні обмеження

Здоров'я, Новини, Суспільство

З 22 до 28 лютого включно 2021 року на Прикарпатті діятимуть посилені карантинні обмеження.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Це сьогодні вирішили на засіданні комісії ТЕБ та НС.

Відповідно до ухваленого документа, заборонятиметься робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос).

Забороняється робота кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів.

На період дії посиленого карантину заборонятиметься відвідування закладів освіти учням 5-11 класів, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів.

Комісія вирішила організувати на базі Богородчанської центральної лікарні розгортання модульної лікарні із 250 ліжко-місць, а також забезпечити на базі Лисецької лікарні додаткові 50 ліжко-місць та забезпечити в медичних закладах області додаткові 150 ліжко-місць.

В числі жорстких рекоментацій –  розробити маршрути щодо госпіталізації пацієнтів, посилити з боку поліції контроль щодо дотримання у громадах карантинних обмежень та інші заходи.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.