Коли в Україні потеплішає, а морози відступлять: метеорологиня дала прогноз погоди

Новини, Суспільство

Холоди та морози в Україні відступають, зараз проживаємо найхолодніший період, наступного тижня наступить потепління.

Про це сказала метеорологиня Віра Балабух із Українського гідрометеорологічного інституту. За її словами, зараз Україна перебуває під дією завершального антициклону та холодних повітряних мас, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на OBOZREVATEL.

“Вони пануватимуть в Україні більшу частину цього тижня, потім їм на зміну прийде циклон із теплом та опадами. Холоди та морози закінчуються, ймовірно, зараз у нас найхолодніший період. Уже наступний тиждень буде значно теплішим, вдень дійде до плюса, можливий мокрий сніг”, – уточнила Балабух.

За її словами, через збільшення тривалості дня – все більше прогріватиметься повітря. Поки що цьому процесу заважає сніг, який відбиває сонце, але загалом – наступними тижнями в Україні буде значно тепліше.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.