ДСНС та інші спеціальні служби допомагають громадянам, в Івано-Франківську комунальники не працюють (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

На Прикарпатті, продовжуються складні метеорологічні умови, через снігові замети на автомобільних дорогах області ускладнено рух.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У зв’язку із цим посилено працюють спеціальні служби, рятувальники, поліція та екстрена медицина.

За інформацією УДСНС в області за добу здійснено 30 виїздів для надання допомоги на автодорогах Івано-Франківщини.

також читати: Вечірній Івано-Франківськ, сніг, завірюха, прогноз погоди та День святого Валентина (відео+інфографіка)

Зі снігових заметів визволено 32 транспортних засоби, в тому числі 6 карет ШМД та 3 автобуси, надано допомогу 50 особам.

В Івано-Франківську у першій половині дня йшов сніг, вже традиційно, комунальники у вихідні дні в обласному центрі не працюють, причиною цьому є те, що їх роботу ніхто не оплачує.

також читати: Дорогами Р-20 та Р-24 на Прикарпатті все ще не проїхати – поліція (фото)

Службою автомобільних доріг області, починаючи з 11:30 12 лютого, введено обмеження руху на автомобільній дорозі Р-20 «Снятин-Тязів» (м. Снятин – м. Городенка) та Р-24 «Татарів-Коломия-Кам’янець-Подільський» (м. Городенка – с. Устечко). Відсутнє транспортне сполучення до с. Стецева, с. Стецівка Снятинської територіальної громади та с. Котиківка, с. Семаківці Городенківської територіальної громади.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.