У Татарові встановили туристично-рекреаційний об’єкт

Новини, Суспільство, Туризм

Мала архітектурна форма для велосипедистів встановлена в центрі Татарова у рамках проєкту «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території», співфінансування якого здійснюється Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Ворохтянської селищної ради.

Метою проєкту є створення умов для розвитку велосипедної інфраструктури в прикордонній зоні Словаччини та України, а також покращення доступності регіону для велосипедистів та підвищення обізнаності про важливість велосипедів як екологічно чистого та кліматично безпечного транспорту.

Завдяки встановленню велосипедної інфраструктури Ворохтянська громада стане важливою дестинацією для велосипедистів, які подорожують із Закарпаття та країн Європейського Союзу в Івано-Франківську область. Крім того, подібні заходи в громаді дозволять популяризувати розвиток дружніх до природи видів транспорту та сталої мобільності.

Окрім Татарова такі зупинки встановлені: с. Слобода-Болехівська Долинського р-ну.; м. Долина; с. Пістинь Косівського р-ну та с. Верхній Ясенів Верховинського р-ну.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.