У 2020 році “Укрспирт” отримав 32 мільйони чистого прибутку (інфографіка)

Економіка, Новини

ДП “Укрспирт” у 2020 році перевиконало річний фінплан та отримало чистий прибуток в 32,2 млн грн а також сплатило рекордну за всю історію роботи “Укрспирту” суму податків – 543,3 млн грн.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на в.о. директора ДП “Укрспирт” Сергія Блескуна у ФБ.

За його словами, у 2020-му вперше за 10 років існування “Укрспирт” збільшив об’єми виробництва спирту (6 380 тис дал спирту проти 6 060 тис дал у 2019-му).

 

Також він нагадав, що Фонд держмайна оголосив результати 17 приватизаційних аукціонів об’єктів ДП “Укрспирт” –  це 40% потужностей підприємства.

“Звичайно, були й інші фактори, які вплинули на роботу та фінансові результати. Серед яких – драматичне підвищення ціни на сировину (60%), що зменшило рентабельність, а також поступове погашення кредиторської заборгованості постачальникам (42 млн)”, – додав Блескун.

Нагадаємо:

Державне підприємство “Укрспирт” оголосило про пошук рекрутерів, які будуть займатись відбором повноцінного керівника “Укрспирту”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.