Сніговий колапс у місті Львові (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Столиця Західної України місто Львів опинилось у сніговій пасці, комунальні служби виявилися безсилими побороти стихію, у цьому переконалися кореспонденти Голос ІФ.

Вулиці міста Лева розчищаються слабо, в основному це стосується тільки центральних магістралей. Периферійні вулиці та спальні райони опинилися у сніговій пасці, фактично відрізаними від центру міста. Припарковати машину немає де так, як скрізь заблоковані автомобілі, які більше схожі на снігові пагорби. Вони чекають кращих часів, коли у місто Львів прийде потепління та весна. Окремі громадяни, автовласники із лопатами в руках розчищають сніг наслідуючи приклад мера Андрія Садового.

Інформація про штормове попередження надійшла до Львівської міськради ще задовго до снігопадів, але замість звернутися в центр зайнятості, аби там виділили сотні, а то й тисячі громадян, які на платній основі могли б допомогти місту побороти снігові завали з лопатами в руках – влаштували піар.

Однак незважаючи на це однієї «лопати» Садового не вистачає, аби здолати снігові замети у місті, отож піар мера вийшов хорошим, а от місто і надалі залишається у сніговій пасці.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.