Кулеба впевнений, що РФ відповість на блокування “каналів Медведчука”

Новини, Політика, Суспільство

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба переконаний, що Росія відповість на блокування в Україні телеканалів з орбіти кума Володимира Путіна Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Радіо Свобода.

Пряма мова: “Я думаю, що конкретно зараз у них є справи більш нагальні, але, безумовно, вони цього не забудуть, і відповідь прилетить.

Але я думаю, що ми маємо підходити до цього питання як зріла держава. Так чи інакше, нам Росія найгірше, що могла, вже зробила, незаконно окупувавши наші території. Тепер ми маємо бути готові до щоденної боротьби і маємо розуміти, що, жорстко захищаючи свої інтереси, у відповідь прилетить. І ми маємо бути готові до цього.

Де прилетить, коли, як – я цього зараз не знаю. Але ми працюємо над тим, щоб усі органи державної влади і суспільство були готові відбити удар, який буде нанесений Росією”.

Деталі: Кулеба подякував українському суспільству за його “зрілість” в питанні санкції РНБО щодо телеканалів. Він назвав дуже важливим, що і експерти, і громадянське суспільство, і прості громадяни підтримали українську державу в цьому рішенні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.