У Калуші депутати підказали поліціянтам “нички” з наркотиками (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

Депутати Калуської міської ради закликали поліціянтів до дійсної співпраці, аби боротися з наркозлочинністю в місті та підказали правоохоронцям, де шукати так званих закладчиків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Депутатка Оксана Гук поцікавилася у керівника поліції, чи знає він про те, що зараз молодь здебільшого купує наркотичні препарати  за допомогою мережі Інтернет.

“І в Івано-Франківській області, і в Калуші є закриті групи. Буквально недавно тиждень тому мені їх показали. Вибачте, але купити зараз наркотики будь-які, я не говорю про траву, чай, а маю на увазі про важкі наркотики — не проблема. Ви собі заходите в групу, купуєте і знаходите «закладку». При мені її забирали”, – каже Гук.

Також вона додала, що проблемою є й те, що неповнолітнім продають алкоголь:

“Я багато разів «б’юся» з молоддю, яка, скажу жаргоном, «двіжує» на Площі Героїв, в нашому місцевому парку і на вулиці Євшана. Давайте якось на це впливати. Я щоранку знаходжу на площі мінімум три пляшки від горілки. І це діти — 12-15 років. Це не самогонка, а запечатані пляшки”, – додає Оксана Гук.

Начальник Калуського відділу поліції Андрій Кушик зазначив, що знає про такі групи. Проте методика документування таких злочинів досить важка, адже мережа блокує діяльність таких груп. Тому важливо, щоб люди співпрацювали з поліцією.

Депутатка Алла Попельницька додала, що часто роблять наркотичні закладки на єврейському кладовищі. Певні соціальні групи збираються і в приміщення ратуші. Проте найрозповсюдженішим місцем, на її думку, є одна з дискотек міста.

Депутат Сергій Воконоголь звернув увагу на інших мікрорайонах Калуша, вулиці Українській та Хіміків. Причому на Хіміків є вісім камер, які виведені на поліційний пульт.

Депутати закликали правоохоронців до дійсної співпраці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.