На Прикарпатті працівники ДФС виявили масове виготовлення підробленого алкоголю (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Національної поліції під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури ліквідовано підпільний цех, де виготовляли фальсифікований алкоголь.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку ДФС в Івано-Франківській області.

В рамках проведення операції «Спирт» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199, ч.1 ст.204, ч.2 ст.204 КК України встановлено, що групою громадян на території одного з населених пунктів Богородчанського району Івано-Франківської області здійснюється незаконне виготовлення алкогольних напоїв з використанням спеціального обладнання, що забезпечує їх масове виробництво.

На підставі ухвал суду проведено обшуки у місці безпосереднього виготовлення фальсифікату та в місцях його зберігання, за результатами яких вилучено фальсифіковану продукцію, не облікований спирт, підроблені марки акцизного податку, транспортний засіб, тару та обладнання для виробництва на загальну суму понад 500 тис. грн.

Тривають слідчі дії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.