На кордоні з Польщею затримали вантажівку з рекордною кількістю контрабандних сигарет (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Сьогодні на кордоні з Польщею співробітники Державної прикордонної служби України затримали вантажівку «Рено» з 70 ящиками сигарет без акцизних марок.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Автомобіль з прихованими тютюновими виробами прямував до Польщі через пункт пропуску «Шегині». Товар прикордонники знайшли у подвійній стелі кузова вантажівки. Як повідомили прикордонники, було знайдено 38 тисяч пачок сигарет.

Заходи в рамках протидії переміщенню контрабандних товарів через кордон проводились спеціальною оглядовою групою у складі офіцерів Адміністрації Держприкордонслужби, прикордонників Львівського загону із залученням військовослужбовців спецпідрозділу «ДОЗОР» разом з представниками СБУ та ДМСУ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.