На Франківщині перевірили лісгоспи. Посадовців притягнули до відповідальності

Економіка, Кримінал, Новини

Державна екологічна інспекція Карпатського округу в січні цього року провела 4 перевірки лісогосподарських підприємств Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Про це інформує пресслужба відомства,  повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на МІСТО.

Йдеться про «Надвірнянське лісове господарство», «Солотвинське лісове господарство», «Вигодське лісове господарство» та «Сторожинецьке лісове господарство».

Основні порушення – невиконання вимог раніше виданого припису. Так, “не усунули порушення щодо вивезення та трелювання деревини не у відповідності до карт технологічного процесу, провели складування порубкових решток за межами лісосіки”. Також встановили факти незаконних порубок дерев на території лісового фонду двох областей.

За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнули 38 осіб (сума 5,830 тисяч гривень). Внаслідок незаконної порубки дерев розраховано збитки, заподіяні лісу, на загальну суму 15,414 тисяч гривень.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.