Деталі смертельної пожежі на Тлумаччині (фото)

Кримінал, Новини

3 лютого на Тлумаччині у селі Олешів у пожежі власного будинку загинув 34-річний прикарпатець.

Про це інформує онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УДСНС області.

До Служби порятунку зателефонував місцевий житель який повідомив про пожежу. До місця події було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №5 м. Тлумач.

“По прибутті до місця пожежі було встановлено, що одноповерхова житлова будівля розміром 7х10 м. повністю охоплена вогнем. Через сильне задимлення в приміщені, рятувальники працювали в апаратах захисту органів зору та дихання”, – інформують в УДСНС.

На місці пожежі було виявлено тіло власника господарства 1987 року народження.

Вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу о 04:09 , а о 04:38 – ліквідувати.

Попередньою причиною виникнення пожежі, стало необережне поводження з вогнем з боку загиблого.

Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення побутових пожеж, Управління ДСНС України у Івано-Франківській області закликає усіх дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

За минулу добу в області зареєстрували сім пожеж.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.