Ковзанка біля ратуші не отримувала коштів за електроенергію від виконавчого комітету Івано-Франківська, – адміністратор

Економіка, Новини, Суспільство

В соціальній мережі Фейсбук адміністратор ковзанки, яка розташовується у центрі Франківська біля ратуші, спростувала інформацію про отримання коштів за електроенергію від виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Дозвольте повідомити, що жодних коштів за електроенергію від виконавчого комітету Івано-Франківська ковзанка не отримувала. Інформація про це не відповідає дійсності!

Ковзанка повністю оплачує використану електроенергію. Ні міськвиконком, ні інші структури не оплачують електроенергію, – написала Галя Михайлів.

Також вона відзначила, що ковзанку відвідало майже дві тисячі відвідувачів безкоштовно. Таку послугу надали для пільгових категорій населення.

При цьому, ми і надалі безоплатно надаємо послуги для пільгових категорій населення. Цієї зими вже було надано 1998 безоплатних послуг з відвідування ковзанки. Адже соціальна складова була і є обов’язковою у роботі ковзанки.
На ковзанці працює 10 працівників (офіційно оформлених, звичайно ж).

Щодо оплати за користування площею, на якій розміщена ковзанка, то ми оплачуємо ту суму, яка передбачена договором та визначена муніципальними тарифами, затвердженими депутатами міської ради Івано-Франківська, – додала Галя Михайлів.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ поширили інформацію про те, що Івано-Франківськ начебто заплатив 424 тисячі за електрику для приватної ковзанки. Проте, в оприлюднених документах чітко не вказано, що ця електроенергія закуплена саме для ковзанки.

В ефірі комунального телеканалу «Вежа» міський голова Руслан Марцінків заявляв, що підприємець платить податки у міський бюджет, а також оплачує комунальні послуги. За його словами, у наступному році потрібно облаштувати ще одну ковзанку, адже на діючій великі черги з охочих покататися.

До слова. Договір про який йдеться укладений між ТОВ “Прикарпатенерготрейд” і Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.