Корки у Пасічній нерідко утворюють фури, патрульна поліція та Укртрансбезпека належно не реагують

Відео-новини, Новини, Суспільство

До редакції щоденної онлайн – газети Голос ІФ звертаються франківчани, які щоденно стикаються у районі мікрорайону Пасічна з великогабаритними вантажівками, які нерідко рухаються цілими колонами та утворюють корки у місті Івано-Франкывську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Так, 01.02.2021 року авто користувач Андрій Тимчишин зазняв, як близько десятка вантажівок, «фур» заїхали у місто. Нажаль не патрульна поліція ні Укратрасбезпека на цей процес належним чином не впливають.

Нерідко великогабаритні автомобілі у місті івано –Франківську не просто утворюють численні корки, але й у зв’язку із перегрузом вантажівок руйнують асфальтне покриття.

також читати: В місті Галичі трапилася ДТП з потерпілими, коментар лікаря (відео)

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ звертається до керівництва Управління патрульної поліції в івано-Франківській області та Укртрансбезпеки виставити у районі мікрорайону Пасічна відповідні наряди співробітників та вирішити проблему на користь франківчан.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.