Ветеран АТО з Прикарпаття пережив десятки операцій в Чикаго і плюнув в обличчя смерті: “Молюся, люблю” (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Ветерану АТО з Калуша провели операцію в США. Про це розповів священик Микола Бурядник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Знай.uа”.

Микола Бурядник повідомив, що він разом із засновницею фонду “Revived Soldiers Ukraine” Іриною Ващук знаходиться в Ччкаго, де 29 січня ветерану АТО з Калуша Олегу Івахнюку провели 32-у операцію.

Священик розповів, що український воїн бореться з важкою інфекцією і медики були змушені видалити раніше встановлений протез для лікування.

“We are back, знову і знову. Просимо помолитися за успішну операцію для Олег Івахнюк. #32. Після ускладнень і інфекції, лікарі змушені витягнути протез і боротися з інфекцією.” – написав Микола Бурядник.

Олег Івахнюк, фото: Facebook Микола Бурядник

Олег Івахнюк, фото: Facebook Микола Бурядник

Варто відзначити, що Олег Івахнюк служив у складі батальйону»Донбас”. 17 липня 2014 року, разом з побратимами він брав участь у боях біля міста Попасна Луганської області. В результаті Олег отримав поранення трьома кулями в ліву ногу і відтоді переніс кілька десятків операцій.

Публікація Миколи Бурядника: Facebook

Публікація Миколи Бурядника: Facebook
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.