Франківський аеропорт може перестати приймати літаки, – Марцінків

Новини, Суспільство

Він повідомив, що до нього прийшли представники колективу авіадиспетчерів та інженерно-технічного персоналу Івано-Франківської служби обслуговування повітряного руху державного підприємства “Украйрорух”.

Вони були стурбовані тим, що з 1 листопада можуть звільнити працівників з посад. Відповідно може бути припинений рух авіатранспорту в аеропорту міста.

“Прикро про це говорити, але є загроза того, що наш аеропорт може перестати приймати літаки. Це великий виклик для нашого міста”, – каже мер.

Він звернувся до президента України та прем’єр-міністра, аби ті втрутилися в цю ситуацію.

“Попри те, що в аеропорту не все так гладко, але повністю припинення  польотів спричинить до колапсу нашу економічну ситуацію. Вважаю, що аеропорт мав би бути пріорітетом для держави“, – додає Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.