Перехворіють всі, – прикарпатський нардеп Ігор Фріс розповів, як 2 тижні у лікарні боровся із COVID-19

Здоров'я, Новини

Прикарпатський народний депутат Ігор Фріс розповів, як у нього протікало захворювання та дав корисні поради.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Моя активна фаза та історія з короною добігає до завершення. Щойно виписали з лікарні, де пробув два тижні. Ми перехворіли разом, я і моя дружина. Але абсолютно по різному.

Дякувати Г-ду в неї все пройшло лайт. Хоча запалення легень і було, але не суттєве і маємо надію без серйозних наслідків.В мене складніше, але дякуючи лікарям, рідним, дітям та коханій Наташа Фрис, яка вливала в мене бульйон цілододоблво одночасно з крапельницями з антибіотиками, вийшло не погано.

Отож декілька висновків.
1. Перехворіють всі. Або встигнемо привити тих хто втримаються.

2. В тих в кого зникає смак і нюх все проходить легше.

3. Пантруйте супутні хвороби. Моя бронхіальна астма мене чуть не доконала.

4. В лікарні є всі ліки. Лікарі їх не жаліють. Але якщо матимете свою заначку – на душі легше. Антибіотики та імуностимулятори. Просто порада.

5. Слухайте лікарів і не намагайтеся займатися самолікуванням. Робіть все, що вони вам скажуть. Скажуть лежати на животі і дути в трубочку – лежіть і дуйте. Повірте вони знають що вам рекомендують. Цілодобово дуйте. Легені по іншому не відновити.

6. Дякуйте і посміхайтеся дівчатам санітаркам. Постійно. Вони за вас переживають. Від душі. Ну і медсестрам. Ваші вени знаходять саме вони (іноді шукають колективно :)). Мега професійні та людяні. Дякую їм знову.

7. Після всього. Будете мокрі, як курка по ночах. Погано спати. Будуть крутити та спазмувати ноги. Це все пройде з часом. Принаймі мені так говорять.

8. Обовязково зробіть узд легень та всіх бебехів та серця. І жодних навантаженнь місяць-два.

Ось такий коленкор. Думав пронесе. Але не зрослося.

Ще раз хочу висловити ширу подяку моїм лікарям хто був поруч і далеко. Sergiy Fedorov, Тарас Масляк, Микола Островський, Сергій Калинчук всі дівчата медсестри та санітарки другої терапії міської лікарні на Мазепи. Ну і звісно. Моя лікуюча лікар – Зіновія Василівна Зозуляк (Зена Зозуляк). Без неї хто зна, як би все завершилося. Дякую всім. Будемо жити далі! – написав народний обранець у себе на сторінці у соцмережі Фейсбук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.