Прикарпатські поліцейські у винуватця ДТП виявили наркотики

Кримінал, Новини

У нетверезого водія, який вчинив ДТП, поліцейські виявили наркотичні речовини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

На порушника правоохоронці склали адміністративні протоколи та розпочали кримінальне провадження.

До Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення про вчинення ДТП без потерпілих у селі Угринів. На місце події виїхали працівники групи реагування патрульної поліції.

Як попередньо з’ясували поліцейські, 29-мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем «Ауді А4», рухаючись в напрямку обласного центру, не впорався з керування та в’їхав у житловий будинок.

Під час спілкування з водієм, поліцейські запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння або під дією наркотичих речовин.

Правоохоронці запропонували водієві пройти освідування на стан сп’яніння, але він відмовився.

Окрім того, під час поверхневої перевірки у порушника поліцейські виявили згортки із подрібленою рослинною речовиною зеленого кольору, яка схожа на марихуану. Вилучене направлено для проведення експертизи.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів слідчі розпочали кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту.

Також на порушника склали два адміністративні протоколи:  керування в стані сп’яніння, порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.