Франківський громадський діяч повідомив про факт шахрайства зі сторони працівниці одного із банків (документ)

Без рубрики, Кримінал, Новини, Суспільство

Громадський діяч Всеволод Андрусів у себе на сторінці у facebook повідомив про факт шахрайства зі сторони працівниці ТРВ АТ “МЕГАБАНК”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета  Голос ІФ.

Зокрема Всеволод Андрусів написав:

Шановні громадяни, Кіндратюк Ольга Анатоліївна яка працює в ТРВ АТ “МЕГАБАНК”, який знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Грушевського 14, на сьогодення винна мешканцям м. Івано-Франківська і не тільки понад 100 000 доларів США, які вона позичила нібито під проценти для проведення різного виду фінансових операції.

Однак більшій частині потерпілих Кіндратюк О.А. гроші не повернула годуючи їх обіцянками.

За вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області порушено кримінальне провадження відповідальність за яке передбачено ч. 3 ст. 190 кримінального кодексу України “ШАХРАЙСТВО вчинено у великих розмірах”.

Хто має справу з вказаною особою, або є клієнтом ТРВ АТ “МЕГАБАНК”  і на даний час є потерпілим від шахрайських дій останньої, для притягнення її до кримінальної відповідальності  просимо звертатись по телефону “102” або 0969178114 для правильної координації з написанням відповідної заяви.

Згідно з отриманою інформацією, Кіндратюк О.А. гроші повертати не збирається – зазначив Всеволод Андрусів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.