Марцінків доручив водоканалу збирати кошти з будівельних компаній

Економіка, Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська доручив директору КП Івано-Франківськводоекотехпром Руслану Кімачуку збирати плату з будівельних компаній за підключення до мереж водопостачання та водовідведення.

Під час розгляду питання про виконання бюджету, Марцінків запропонував компенсувати надходження за рахунок скасування пайової участі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

«От де в тебе є резерв. Не з людей з септиків збирати. Для будівельників куб води має дорого коштувати. Взяти технічні умови. От де ти маєш резерв великий. З людей легко зібрати, а от з тих бандітів, жуліків і всяких проходімців. Ти залізь багатим, їх є кому захищати. У них судді, прокурори, депутати Верховної Ради, а людей нема кому захищати», – заявив Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.