Виконком проголосував за повернення ринку у власність громади

Новини, Суспільство

26 січня виконком проголосував за створення комунальне підприємство «Муніципальні ринки» Івано-Франківської міської ради.

Крім того, затвердили його статут, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Про рішення створити таке  підприємство міський голова Руслан Марцінків повідомив вчора.

“Це є наша спроба повернути продуктовий ринок у комунальну власність. Не кажу, що все буде ідеально, але продуктовий ринок має бути у власності громади”, – прокоментував очільник міста.

Нагадаємо, ще у листопаді міський голова заявив, що хоче повернути у власність громади ринок.25 жовтня 2019 року, у фірмі «Торговий Сервіс», котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду.

Правоохоронці повідомили, що розпочали кримінальне провадження за фактом підробки документів, які стали підставою для зміни власника та керівника ТОВ «Торговий сервіс» в Івано-Франківську.

Варто додати, що на редакційну пошту АН “Фіртка” надійшло повідомлення від нового керівництва фірми, у якому від імені директора Олександра Туяхова зазначається, що жодного захоплення не відбувалось і не відбувається, а підприємство працює в штатному робочому режимі.

Так, контроль над ринком перейшов до ТОВ «Марксмен Компані». Ігор Халаменда протягом 2020 року кілька разів намагався прорватися на ринок, проте спроби були невдалими.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.