ВО “Свобода” не висуватими Тягнибока на вибори на Надвірнянщині через низький рейтинг

Новини, Політика, Суспільство

Різдвяні свята закінчились, а це означає, що ділове життя на Прикарпатті відновлюється.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Незалежні медіа Прикарпаття.

Безперечно, що головною політичною подією найближчих кількох місяців для Франківщини стануть проміжні вибори народного депутата від 87-го виборчого округу.

Нагадаємо, що після перемоги у боротьбі за посаду міського голови Надвірної, депутат фракції “Слуга народу” Зіновій Андрійович склав мандат. ЦВК оголосила, що датою виборів стане 28 березня 2021 року.

Охочих зайняти вакантне крісло виявилось достатньо. Серед персоналій, які не приховують своїх амбіцій варто відзначити бізнесмена і депутата обласної ради від партії “За майбутнє” Олександра Шевченка, волонтерку і представницю “Європейської солідарності” Марусю Звіробій та екскерівника Укртранзбезпеки Михайла Ноняка. Ці особи вже ведуть свою передвиборчу кампанію у тій чи іншій формі.

Інші ж політичні сили поки тримають ситуативну тишу, шукаючи правильні формати участі. Наприклад, раніше Галицькі Гроші повідомляли, що лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок розглядав варіант боротьби за виборчий мандат від Надвірнянщини.

Станом на сьогодні, ситуація у лавах “свободівців” кардинально змінилась. Справа в тому, що соціологічні опитування показали підтримку Тягнибока на рівні 7%, що безперечно ставить крапку в намаганні останнього отримати депутатський мандат.  Від політичної сили, ймовірно, делегують на вибори Руслана Кошулинського.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.