Івано-Франківський рибоохоронний патруль у селі Братківці виявлено порушення правил рибальства

Новини, Суспільство

22 січня 2021 року близько 14 години на водоймі поблизу с. Братківці Івано-Франківської міської територіальної громади Івано-Франківської області під час рибоохоронного рейду рибпатрульними зафіксовано порушення п. 4.2. Правил любительського і спортивного рибальства – перевищення кількості жерлиць.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Риби та інших водних біоресурсів особою, що здійснила правопорушення, впіймано не було.

Державними інспекторами складено адмінпротокол за ч.3 ст. 85, на місці винесено постанову.

Закликаємо телефонувати на «гарячу лінію» Івано-Франківського рибпатруля у випадках виявлення порушень правил рибальства: (097) 392-72-80.

Довідкова інформація:

4.2. Любительський лов риби в зимовий період (від льодоставу до скресання криги) дозволяється зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше N 10, мормишкою, наживною і живцевою снастями із загальною кількістю гачків:

на водоймах загального користування, а також тих, що закріплені за громадськими об’єднаннями – не більше п’яти на рибалку;

на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше десяти на рибалку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.