На Городенківщині власник бару отримав 34 000 грн штрафу через клієнтів, які не хотіли покидати заклад після 22 години

Кримінал, Новини

Підприємця суд визнав винним у порушенні правил карантину.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

Городенківський районний суд визнав винним у порушенні правил карантину підприємця, який орендує приміщення кафе-бару у селі Ясенів-Пільний.

7 листопада правоохоронці склали протокол на ФОПа за порушення правил карантину: кафе-бар «Роял» продовжував працювати після 22 години.

У суді підприємець пояснив, що знав про заборону роботи після 22 години і про це постійно наголошував своїм працівникам. Однак 7 листопада після 22 години йому зателефонувала бармен і повідомила, що до бару прийшли працівники поліції, у закладі на той час були кілька людей, які не розрахувалися і сиділи всередині.

У суді бармен розповіла, що на момент, коли працівники поліції прийшли у бар, там перебували 4 клієнти, які ще не оплатили замовлення. На її прохання розрахуватись вони не реагували.

Суд, дослідивши адмінматеріали та відеозаписи з місця події, все ж визнав підприємця винним у порушенні правил карантину і призначив 34 000 грн штрафу.

Чоловік може оскаржити постанову в Апеляційному суді.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.