Тіна Кароль і Дан Балан перетворилися на мультяшних персонажів: “Два різних полюси…” (фото)

Новини, Суспільство

Відома українська співачка Тіна Кароль та її молдавський колега Дан Балан знову стали героями фанатської творчості. Шанувальники і прихильники “романтичних стосунків” зірок вже не можуть просто сидіти на місці і чекати на нові публікації на офіційних сторінках. Фанати самостійно створюють нові “перли”.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатському пабліку “dantinfan” Тіни Кароль і Дана Балана в мережі Instagram, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на «Znaj.ua».

Публікація "dantinfan", скріншот: Instagram

Публікація “dantinfan”, скріншот: Instagram

Так, на свіжій публікації можна побачити Дана і Тіну в щасливому образі. На фотографії обличчя артистів буквально світяться, але і шанувальники не приховують, що це фотошоп (графічний редактор, для зміни зображення – ред.).

Ось такими бачать фанати своїх улюбленців – в обіймах і з радістю від спільного проведення часу. Обличчя у зірок ще можуть нагадати те, як зараз малюють сучасні анімаційні мультики.

До слова, навіть на фанатській сторінці публікація зібрала тисячі лайків, а також безліч коментарів. Ось, що пишуть шанувальники: “Ви не підходите один одному, не за характером не за зовнішнім виглядом, два різних полюси Землі.”, “Ці фотошопи – це вже діагноз, реально”, “Тіночка, хочу бачити тебе щасливою.”, “Ну коли будуть справжні фотки, а не шопи, ми дочекаємося в Новому році?”, “Чогось вони перекошені. Певно щасливі сильно”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.