Чи повернуться діти до шкіл і коли це станеться – Шкарлет

Новини, Суспільство

Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет розраховує, що учні 1-4 класів зможуть повернутися до повноформатного навчання після завершення карантину, а старша школа зможе проводити навчання за змішаною формою.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланям на Фіртку.

“Я вважаю, що принаймні молодші класи після завершення карантинних обмежень можуть повернутися до повноформатного навчання. Щодо старшої школи, то за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації в країні буде прийнятним проведення навчання за змішаною формою”, — пише Шкарлет.

Також він зазначив, що ухвалення остаточних рішень з цього питання не залежить від міністра освіти та науки або міністра охорони здоров’я, а залежить від аргументів епідеміологів і лікарів.

“Щиро сподіваюсь, що найближчим часом статистика захворюваності на COVID-19 та спроможність медичної системи стримувати епідемічні хвилі все-таки дозволять нам рекомендувати місцевій владі частково повертати дітей до звичного формату навчання”, — додав міністр.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.