Гурт KALUSH та Skofka випустили новий трек з етномотивами (ауді)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Гурт KALUSH та Skofka-Otaman випустили нову пісню “Отаман” з етномотивами. “Трушний” саунд доповнює якісний флоу від професіоналів своєї справи.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланям на  “Галку”.

“Skofka давній коріш Псючого Сина, лідера KALUSH. Якось вони говорили та з’явилась ідея зробити спільний трек. Невдовзі «Otaman» був опублікований в Instagram. Людям це зайшло, трек почав віруситись, було безліч прохань його опублікувати”, – повідомляє “Галку” команда гурту KALUSH.

“Нарешті залили цей трек на стрімінги, після багатьох ваших прохань… зі мною тут український Міягі, який і є автором музики, велика подяка Скофці за таку спільну працю” – коментує роботу Псючий Син.

Skofka про фіт: “Для мене музика вже багато років – справа, яку я люблю більше всього. Вона без перебільшень допомагала пережити різні труднощі в житті. Я завжди стараюсь робити трек таким, який буде зачіпати емоції у слухача! Ми з KALUSHом постаралися передати в цьому треці те, наскільки ми любимо це діло, та спробували донести Вам ці емоції».

Новий трек має атмосферний етноприспів, який відразу торкає та змушує поставити на репіт.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.