Виїхав на зустрічну та влетів у фуру: на Рогатинщині у ДТП постраждали троє людей (фото)

Кримінал, Новини
Аварія з потерпілими трапилася на Рогатинщині на трасі Н-09. 
Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на офіційну сторінку поліції Івано-Франківської області.
14 січня о 14:15 сталася ДТП між селами Черче і Підкамінь, що у Рогатинському районі.
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль Audi виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажним автомобілем DAF. В результаті дорожньо-транспортної пригоди легковик відкинуло на узбіччя дороги.
 Постраждали водій і двоє пасажирів Audi, їх з місця події доставлено у медичний заклад. Їх вік і місце проживання встановлюють правоохоронці. Водій вантажівки – 40-річний мешканець Києва – не постраждав.
Двох керманичів буде перевірено на стан сп`яніння.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі встановлюють всі обставини, оглядають місце події і згодом нададуть правову кваліфікацію аварії.
Також на трасі національного значення, де сталося ДТП, працює група реагування патрульної поліції Рогатинщини для забезпечення руху транспорту.
Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР і
попереджають про ожеледицю на дорозі, адже погодні умови змінилися, тому не варто нехтувати елементарними правилами безпеки та бути взаємоввічливими.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.