Потрібна допомога: прикарпатку напередодні Різдва збила машина, водій втік (фото)

Новини, Суспільство

Засновниця благодійної організації «Час добра та милосердя» Валерія Кушніренко повідомляє, що потрібна допомога для самотньої жінки, яка напередодні Різдва потрапила під колеса авто, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

6 січня близько 21:00 сталась ДТП в якому постраждала Ткаченко Ельвіра Вікторівна, 10.10.1985 р.н. , мешканка села Колінці, Тлумацького району. Аварія трапилася на в’їзді у Тлумач, біля перехрестя головної дороги і вулиці Грушевського, що біля озера, передає Галицький Кориспондент.

«Водій, який вчинив ДТП, втік із місця події, навіть не надавши елементарної допомоги. Жінку серйозно понівечено, множинні переломи кінцівок, зламані ребра, пробита легеня і зламана лопатка», – розповідає Валерія Кушніренко.

Жінка проживала сама і залишилась без батьків. Зараз Ельвіра знаходиться у обласній лікарні. Щодня йдуть немалі кошти на лікуваня, яких у єдиного брата жінки просто немає.

Також просять людей, які стали свідками аварії або знають щось про її винуватця, надати інформацію. В автомобілі розбита фара, уламки якої були на місці ДТП.

Допомогти Ельвірі коштами на лікування можна за реквізитами

4149439018655021 –

Слободян Дмитро Петрович

Контактний номер : 050 754 25 87

Нагадаємо, що вчительці з Франківська потрібна допомога у боротьбі з раком

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.