Інтернет-провайдер UTeam став вибором споживачів 2020 року

Новини

Івано-Франківський інтернет-провайдер UTeam став лауреатом національної програми «Вибір споживача 2020». Цю відзнаку отримують українські компанії, що були відібрані на основі фінансово-економічного, юридичного та інформаційно-репутаційного аналізу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

За словами операційного директора ТОВ «Ютім» Олександра Головача, перемога у національній програмі стала для компанії приємною звісткою, однак очікуваною. Адже сьогодні UTeam надає одні з найякісніших послуг в Івано-Франківську у сферах забезпечення інтернетом та телебаченням.

Провайдер акцентує на модернізації мережі. На кінець 2020 року за найсучаснішими технологіями оновлена мережа UTeam у мікрорайоні Пасічна, а протягом 2021 року планується модернізувати мережу по всьому місту. Таким чином, вже невдовзі UTeam стане одним з небагатьох інтернет-провайдерів України з найсучаснішою мережею.

Що це означає для абонентів? Перш за все, якісний та надійний інтернет на швидкості до 300 мегабітів за секунду. Окрім того, це можливість отримати послуги інтернету та телебачення за одним кабелем, без втрати швидкості. І звісно ж, безкоштовне підключення протягом 24 годин та технічна підтримка 24/7.

Довідково: Національна програма «Вибір споживача» проводиться щорічно Всеукраїнським галузево-аналітичним центром з метою визначення кращих підприємств, що надають якісні та надійні послуги. Статус «Вибір споживача» підкреслює високу якість роботи та престижність компанії, її важливу роль у розвитку галузі та регіону. Відзнака показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства є надійними, якісними та пріоритетними для вибору.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.