Руслан Марцінків та Петро Шкутяк по п’ятницях робитимуть рекламу місцевим підприємцям

Новини

Проводити щоп’ятниці в період тимчасового посилення карантинних обмежень – так званого обмеженого нокдауну – акцію з підтримки івано-франківського малого та середнього бізнесу має намір Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Відповідну ініціативу він озвучив , в ході відеоефіру у фейсбуці, інформує щоденний онлайн-канал Голос ІФ з посиланням на БРІЗ.

«На мою думку, сьогодні треба-таки підтримувати малий і середній бізнес, тому буквально в п’ятницю – ми тепер кожної п’ятниці будемо робити таку акцію в підтримку малого і середнього бізнесу – будемо об’їжджати тих підприємців…, хто хотів би, щоб ми прорекламували. Разом з моїм заступником Петром Шкутяком будемо їздити по підприємцях – по невеличких магазинах, інших, щоби десь стимулювати все-таки продажі, стимулювати саме місцевих виробників», – зазначив міський голова.

На думку мера, на сьогоднішній день в Україні в умовах карантину діє політика подвійних стандартів, спрямована на захист інтересів великих торгівельних мереж – тих, хто може себе захистити самотужки, без допомоги міської влади.

«А от малий і середній бізнес потребує сьогодні захисту і мені хотілось би, щоби все-таки ми підтримувались малий і середній бізнес, який сплачує в місті Івано-Франкіську.

Тих підприємців, які бажають, щоб Руслан Марцінків та Петро Шкутяк до них приїхали і прорекламували їхній бізнес, мер закликав писати йому через сервіс приватних повідомлень на сторінку у фейсбуці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.