Прикарпатець, голова Тернопільської ОДА, вдруге захворів на Covid-19

Здоров'я, Новини, Суспільство

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш вдруге захворів на Covid-19.

Уперше він повідомив, що захворів на коронавірус, торік у серпні, інформує щоденний онлайн-канал Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

“Не думав, що це повториться. Але сьогодні знову отримав позитивний тест на COVID. Тепер у мене точно нема сумнівів, що інфікуватися можна повторно. Попереднього разу хворобу переніс важко. З власного досвіду знаю, що це не жарти і не вигадки. Це більш, ніж серйозно. Прошу всіх віднестися до карантинних обмежень відповідально. Для їх введення є вагомі підстави, а саме – високий ризик зростання захворюваності, адже у період свят багато людей контактували між собою. Якщо ми зараз не локалізуємо інфекцію, за два-три тижні наслідки можуть бути критичними”, – написав очільник ОДА на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, Володимира Труша призначили головою Тернопільської обласної державної адміністрації 19 березня 2020 року. До цього він займався бізнесом, а потім був головою Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Довідково:

Володимир Труш народився 1980 року в с. Лучинці Рогатинського району Івано-Франківської області. Має вищу освіту. У 2002 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальностями «Фінанси» (магістр з економіки та підприємництва) та «Філологія» (бакалавр з філології). У 2019-му закінчив Дубенську філію Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» (бакалавр з права).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.