На міському озері в Івано-Франківську тривають пошуки людини

Кримінал, Новини, Суспільство

9 січня о 19:25 до оперативно координаційного центру Управління ДСНС України в області поступило повідомлення про те, що на міському озері міста Івано-Франківська тоне людина, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Одразу ж було повідомлено працівників водолазно-рятувальної станції м. Івано-Франківськ, та залучено аварійно-рятувальну частину АРЗ СП, а також чергову зміну оперативно координаційного центру.
Працівниками водолазно-рятувальної станції на човні обстежується озеро в місці, де очевидці бачили потерпілого. Проводиться подальше обстеження водойми, за допомогою багрів протралено дно озера,особу не знайдено.

Станом на 21.30 пошукові роботи призупинено. На місці працює поліція, яка встановлює всі обставини. За необхідності до пошуків буде залучено водолазів.

Рятувальниками забезпечується освітлення місця події.

10 січня о 07:22 для надання допомоги працівникам поліції з пошуку ймовірного утопленика на міському озері в м. Івано-Франківську, залучено відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, кількістю 6 чоловік та 2 одиниці техніки, в тому числі один човен, а також залучено працівників водолазно-рятувальної станції 5 чоловік на двох човнах.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.